Locatie

Golfen op het breedste strand van Nederland

Waar speel je golf op een 18 holes baan, speciaal aangelegd op het strand? Lions North Sea Beach Golf vindt dit jaar opnieuw plaats op het strand in de mooie Westhoek van Schouwen-Duiveland, tussen het Watergat en de Verklikkerduinen. Golfen doe je op het breedtste strand van Nederland!

Routebeschrijving naar Strandpark  De Zeeuwse Kust

Vanuit richting Rotterdam
U volgt de A15 richting Europoort. Vervolgens volgt u de N57 richting Hellevoetsluis. Na Hellevoetsluis volgt u de borden Ouddorp, Brouwershaven, Renesse. Aan het einde van de weg, bij een t-splitsing, gaat u naar rechts de stoofweg op (N651). U gaat rechtsaf op de rotonde, dit is de Helleweg. Na ongeveer 1km vind u aan uw rechterhand Strandpark De Zeeuwse Kust.

Vanuit richting Goes:
U volgt vanuit Goes de A256 richting Zierikzee. Na ongeveer 19 km gaat u bij de verkeerslichten linksaf en volgt u de N59 richting Zierikzee. Bij de rotonde houdt u links aan richting Serooskerke. Net voorbij Serooskerke neemt u de verkeerslichten rechts richting Renesse, u rijdt op de stoofweg (N651). U gaat rechtsaf op de rotonde, dit is de Helleweg. Na ongeveer 1km vind u aan uw rechterhand Strandpark de Zeeuwse Kust.

Grotere kaart weergeven

Hier doen we het voor: de doelen

De 15e editie van het Lions North Sea Beach Golf staat in het teken van 4 goede doelen en Lions Club Schouwen-Duiveland zet zich ook dit jaar in om samen met deelnemende teams en sponsoren een mooie bijdrage aan de goede doelen te leveren. Twee goede doelen zijn internationaal; Stichting Takam en Fundacion PAZ – […]

Lees meer