de club van 100

De ‘Club van 100’ is een initiatief van de Lions North Sea Beach Golf en voor slechts € 100,00 kunt u zich als particulier of als bedrijf verbinden aan dit unieke evenement op het strand van Schouwen-Duiveland. Dankzij deze particulieren en bedrijven werd editie van 16 LNSBG een succes.

Doet u ook mee?
Door lid te worden van de club van 100 ondersteunt u de goede doelen en bieden wij u de gelegenheid om als bezoeker nader kennis te maken met dit unieke strandproject. 

U bent tijdens deze dag tussen 16.30 en 18.00 uur onze gast op strandpark De Zeeuwse Kust. Hierbij hebben we alle gelegenheid om nader kennis te maken, kunt u getuige zijn van de prijsuitreiking, maar heeft u tevens een uitgesproken kans om uw netwerk te vergroten. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje. Kortom; een plezierige bijeenkomst en waarmee u ook nog het goede doel dient!

Verder informeren wij u over de voortgang van onze goede doelen gedurende het jaar en houden wij u voortdurend op de hoogte van deze ontwikkelingen. Als u als bedrijf deelneemt aan de Club van 100 zal uw naam worden vermeld op onze site!