Locatie

Golfen op het breedste strand van Nederland

Waar speel je golf op een 18 holes baan, speciaal aangelegd op het strand? Lions North Sea Beach Golf vindt dit jaar opnieuw plaats op het strand in de mooie Westhoek van Schouwen-Duiveland, tussen het Watergat en de Verklikkerduinen. Golfen doe je op het breedtste strand van Nederland!

Routebeschrijving

Vanuit richting Rotterdam
U volgt de A15 richting Europoort. Vervolgens volgt u de N57 richting Hellevoetsluis. Na Hellevoetsluis volgt u de borden Ouddorp, Brouwershaven, Renesse. Aan het einde van de weg, bij een t-splitsing, gaat u naar rechts de stoofweg op (N651). U gaat rechtsaf op de rotonde, dit is de Helleweg. Na ongeveer 1km vind u aan uw rechterhand Strandpark De Zeeuwse Kust.

Vanuit richting Goes:
U volgt vanuit Goes de A256 richting Zierikzee. Na ongeveer 19 km gaat u bij de verkeerslichten linksaf en volgt u de N59 richting Zierikzee. Bij de rotonde houdt u links aan richting Serooskerke. Net voorbij Serooskerke neemt u de verkeerslichten rechts richting Renesse, u rijdt op de stoofweg (N651). U gaat rechtsaf op de rotonde, dit is de Helleweg. Na ongeveer 1km vind u aan uw rechterhand Strandpark de Zeeuwse Kust.

Grotere kaart weergeven

Hier doen we het voor!

De 14e editie van het Lions North Sea Beach Golf stond in het teken van 4 goede doelen en mocht Lions Club Schouwen-Duiveland een netto- opbrengst van € 30.000,- verdelen onder de goede doelen. Twee hiervan zijn internationaal; Takam Eye Camp Nepal en Fundacion PAZ – Holandesa. De andere twee goede doelen bevestigen de regionale […]

Lees meer

Doe mee en schrijf je in!

President Niek Dambruin

Lees meer