overzicht Sponsoren
editie 16-2023

Lions North Sea Beach Golf staat en valt met de betrokkenheid en bijdrage van lokale en regionale ondernemers. Ook particulieren verbinden zich middels de Club van 100 aan dit prachtige evenement. Hieronder ziet u een overzicht van alle ondernemers en particulieren die van editie 16–2023 tot een fantastisch succes maken.

Uit naam van Lions Schouwen-Duiveland, Stichting TAKAM, Stichting Hospice Schouwen-Duiveland, Stichting Zeeleeuw | Stichting Vakantiehuis Thuredriht, Voedselbank Schouwen-Duiveland en het Lions Kunst- en Cultuurfonds hartelijk dank aan al onze sponsoren!

Sponsorpakketten  editie 16-2022

BIRDIE PAKKET
Waarde € 1500

EAGLE PAKKET
Waarde € 2000

ALBATROS PAKKET
Waarde € 2500

De ‘Club van 100’ is een initiatief van de Lions North Sea Beach Golf en voor slechts € 100,00 kunt u zich als particulier of als bedrijf verbinden aan dit unieke evenement op het strand van Schouwen-Duiveland. Dankzij onderstaande particulieren en bedrijven werd editie van 15 LNSBG een succes.

Doet u ook mee?
Door lid te worden van de club van 100 ondersteunt u de goede doelen en bieden wij u de gelegenheid om als bezoeker nader kennis te maken met dit unieke strandproject. 

U bent tijdens deze dag tussen 16.30 en 18.00 uur onze gast op strandpark De Zeeuwse Kust. Hierbij hebben we alle gelegenheid om nader kennis te maken, kunt u getuige zijn van de prijsuitreiking, maar heeft u tevens een uitgesproken kans om uw netwerk te vergroten. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje. Kortom; een plezierige bijeenkomst en waarmee u ook nog het goede doel dient!

Verder informeren wij u over de voortgang van onze goede doelen gedurende het jaar en houden wij u voortdurend op de hoogte van deze ontwikkelingen. Als u als bedrijf deelneemt aan de Club van 100 zal uw naam worden vermeld op onze site!