Aanmelden

Dank voor uw belangstelling voor editie 16 – 2021 van Lions North Sea Beach Golf. Op het aanmeldformulier kunt u zich inschrijven als team of aanmelden als sponsor. Heeft u vragen of assistentie nodig? We helpen u graag.


Aanmelden als team
Elk team bestaat uit 4 personen, waarvan 1 lid een (redelijk) geoefend golfer is met ervaring. Voor deze opzet is gekozen om een bepaalde snelheid van het team te borgen. Van de overige deelnemers wordt niet direct ervaring verwacht, maar dit mag uiteraard wel. Het teamlid met de laagste handicap wordt captain. Het team kan ook zelf een captain aanwijzen.
Met nevenstaand inschrijfformulier kunt u zich individueel of per team (maximaal 4 deelnemers per team) inschrijven. De kosten bedragen € 125,- p.p. en € 500,- per team, inclusief lunch en maaltijd bij Strandpark de Zeeuwse Kust. In verband met de voorbereidingen zou het fijn zijn als uw teaminschrijving  uiterlijk 7 september 2021 in ons bezit is. Aanmelding na de sluitingsdag? Neem dan even contact met ons op!

20

Lions NorthSea Beach Golf is een buitenactiviteit. Houdt rekening met passende kleding voor mooi of slecht weer. Bij extreme weersomstandigheden of uitzonderlijk hoog water zal altijd gekeken worden naar een alternatief programma, echter kunnen de (natuurlijke) omstandigheden ons noodzaken tot afgelasting.

Aanmelden als sponsor
Lions North Sea Beach Golf staat en valt met de betrokkenheid en bijdrage van lokale en regionale ondernemers. Ook particulieren kunnen zich middels de Club van Honderd verbinden aan dit prachtige evenement. Doet u ook mee?