Afslag Ernst Erhardt, Area Director Benelux Zeelandia

LC Schouwen-Duiveland was bijzonder verheugd dat de heer Ernst Erhardt, Area Director Benelux bij Zeelandia de afslag wilde verrichten van editie 13 van de Lions NorthSea Beach Golf.


 De heer Ernst Erhardt, Area Director BeneluxZeelandia

     
 Afslag door Ernst Erhardt op Golfbaan de Molenberg

‘Lions North Sea Beach Golf, een toernooi op het breedste strand van Nederland ‘het Watergat’. Gelegen vlakbij Renesse en tegen een natuurgebied aan. Een prachtige plek waar wij Zeeuwen en ook de vele toeristen van genieten. Ik vind het een hele eer om dit jaar de afslag te morgen verzorgen van de Lions North SeaBeach Golf, met de goede doelen in het vizier!

In de naam en het logo zie je de verbondenheid van Zeelandia met de provincie Zeeland. Oprichter H.J. Doeleman produceerde en verkocht vanaf 1900 beschuitgelei aan bakkers vanuit de Witte Eyestraat in Zierikzee. Die stad is nog altijd de hoofdzetel van Koninklijke Zeelandia Groep b.v.; een onderneming die inmiddels wereldwijd actief is en nog steeds een familiebedrijf is die inzet op ondersteuning van de leefbaarheid op Schouwen-Duiveland.

Als belangrijke werkgever voor Schouwen-Duiveland voelen we ons verantwoordelijk voor de gemeenschap. Bij voorkeur maken we gebruik van lokale en regionale leveranciers. Veel van onze medewerkers zijn actief in de samenleving. De directie en familie zijn zakelijk, maar verliezen nooit de menselijke factor uit het oog. We hebben een breed sponsorbeleid voor lokale initiatieven.

Ernst Erhardt
Directeur Zeelandia

Afbeeldingsresultaat voor logo zeelandia

Lionsclub Schouwen-Duiveland dankt Zeelandia voor hun persoonlijke en financiële bijdrage aan Lions NorthSea Beach Golf. Op deze wijze ondersteunen zij niet enkel een lokaal evenement maar nog meer de lokale goede doelen. 

 

 

 

 

 

 

Hier doen we het voor: de doelen

De 15e editie van het Lions North Sea Beach Golf staat in het teken van 4 goede doelen en Lions Club Schouwen-Duiveland zet zich ook dit jaar in om samen met deelnemende teams en sponsoren een mooie bijdrage aan de goede doelen te leveren. Twee goede doelen zijn internationaal; Stichting Takam en Fundacion PAZ – […]

Lees meer