Mag ik u uitnodigen?

Voor vele deelnemers van dit mooie evenement wordt het steeds een feest der herkenning. Voor deelnemers die voor het eerst mee doen wordt het hopelijk een eerste en onvergetelijke belevenis door te golfen op het mooiste en breedste strand van Nederland. Als geboren en getogen Renessenaar is het voor mij een thuiswedstrijd en als president van Lions Club Schouwen-Duiveland nodig ik u dan ook van harte uit om deel te nemen aan Lions North Sea Beach Golf 2019! Graag ben ik uw gastheer op dit unieke evenement en willen wij u, als Lions Club Schouwen-Duiveland, deelgenoot laten zijn van ons internationale motto “We Serve”

Lions North Sea Beach Golf is niet alleen uniek vanwege zijn locatie en golfspel op het strand maar ook vanwege de goede doelen die we er mee steunen. Dankzij uw deelname, de vele hole sponsoren en club van honderd leden en de diverse andere wijze van sponsoring kunnen wij samen het verschil maken voor de doelen waarvoor we dit jaar spelen.

Dit jaar spelen we voor: Stichting Takam (Nepal), Stichting Paz – Holandesa(Peru), Stichting Hospice Schouwen-Duiveland (Zierikzee) en Stichting De Zeeleeuw | Stichting Vakantiehuis Thuredriht (Bruinisse|Renesse).

Graag tot 14 september voor de 15e editie van Lions North Sea Beach Golf,

Afbeeldingsresultaat voor martin bouwman

Martin Bouwman
President Lions Club Schouwen-Duiveland

Hier doen we het voor!

De 15e editie van het Lions North Sea Beach Golf staat in het teken van 4 goede doelen en Lions Club Schouwen-Duiveland zet zich ook dit jaar in om samen met deelnemende teams en sponsoren een mooie bijdrage aan de goede doelen te leveren. Twee goede doelen zijn internationaal; Stichting Takam en Fundacion PAZ – […]

Lees meer