Dank u wel!

Op zaterdag 15 september 2018 organiseerde Lions Club Schouwen-Duiveland voor de 14e keer haar unieke Beach Golf Toernooi. Op het mooiste en breedste strand van Nederland waren wij gastheer van enthousiaste golfers en niet-golfers die ons met hun deelname in staat stellen een aantal goede doelen te ondersteunen.

En met wat een fantastisch resultaat! Maar liefst een netto-opbrengst van € 30,000,- mogen wij verdelen onder de 4 goede doelen. Een bijdrage die rechtstreeks ten goede komt aan het verbeteren van het welzijn van hen die het het hardste nodig hebben. Of dat nu een medische ingreep is zoals bij Fight for Sight en Paz Holandeza, waar kinderen en volwassen weer een toekomst wordt geboden. Of dichter bij huis waar we hospice Kaaskenshuis helpen om hun clienten een waardig afscheid te bieden. En natuurlijk stichting Thuredrith en De Zeeleeuw, waarbij wij zelf bij betrokken zijn, die gezinnen en families vakantie laten vieren op een mooie Schouwen-Duivenlandse locatie om zo even uit, de vaak trieste, waan van de dag te komen.

Een bijzonder woord van dank aan alle deelnemers, teams, sponsoren, leden van de Club van Honderd, vrijwilligers en onze eigen Lions. U hebt allemaal een bijdrage geleverd waar u trots op mag zijn!

Afsluiten is ook meteen opnieuw beginnen. Wij werken inmiddels aan de voorbereidingen van onze jubileumeditie in 2019. Waarvoor ook dit jaar elke Lion zich met ziel en zaligheid in zal zetten.  Wij vertrouwen erop dat wij ook dan weer een beroep op u mogen doen. Uw start voor editie 15 hoeft eigenlijk alleen maar te bestaan uit het inschrijven met uw team. De rest regelen wij voor u.

Namens mijzelf en onze club hoop ik u dan ook te verwelkomen op 14 september 2019!

Martin Janssen
President Lions Club Schouwen-Duiveland

Hier doen we het voor!

De 14e editie van het Lions North Sea Beach Golf stond in het teken van 4 goede doelen en mocht Lions Club Schouwen-Duiveland een netto- opbrengst van € 30.000,- verdelen onder de goede doelen. Twee hiervan zijn internationaal; Takam Eye Camp Nepal en Fundacion PAZ – Holandesa. De andere twee goede doelen bevestigen de regionale […]

Lees meer

Doe mee en schrijf je in!

President Niek Dambruin

Lees meer