Sponsor 2018

Word ook sponsor!

Het sponsorbeleid van Lions Club Schouwen-Duiveland is gericht op een gezonde balans tussen het verwerven van gelden voor de beoogde goede doelen en het creëren van uitingsmogelijkheden voor sponsoren. Daartoe zijn drie basispakketten samengesteld, te weten Albatross (€ 2.500), Eagle (€2.000) en Birdie (€ 1.500). En voor een bedrag van slechts € 350,- kunt  u zich al holesponsor noemen!

 

Club van 100 voor een bijdrage van € 100,-
De “ Club van 100“ is een initiatief van de Lions North Sea Beach Golf en voor slechts
€ 100,00 kunt u zich als particulier of als bedrijf verbinden aan dit unieke evenement op het strand van Schouwen-Duiveland.

Door lid te worden van de club van 100 ondersteunt u de goede doelen en bieden wij u de gelegenheid om als bezoeker nader kennis te maken met dit unieke strandproject. U bent tijdens deze dag  tussen 16.30 en 18.00 uur onze gast op strandpark De Zeeuwse Kust. Hierbij hebben we alle gelegenheid om nader kennis te maken, kunt u getuige zijn van de prijsuitreiking, maar heeft u tevens een uitgesproken kans om uw netwerk te vergroten. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje. Kortom; een plezierige bijeenkomst en waarmee u ook nog het goede doel dient!

Het spreekt voor zich dat de organisatie van Lions North Sea Beach Golf ook open staat voor sponsoring op maat zodat het sponsorpakket optimaal aansluit bij uw bedrijfsdoelstellingen. Wilt u meer weten rondom de sponsormogelijkheden van dit evenement dan gaan wij graag het gesprek met u aan! U kunt hiervoor contact opnemen met voorzitter van de sponsorcommissie Roberto van Veldhuizen bereikbaar op 06-215 730 71 of per mail roberto@marketplaza.nl.

Wilt u meer weten rondom de sponsormogelijkheden van dit evenement dan gaan wij graag het gesprek met u aan! U kunt hiervoor contact opnemen met voorzitter van de sponsorcommissie Roberto van Veldhuizen bereikbaar op 06-215 730 71 of per mail roberto@marketplaza.nl.

  Roberto van Veldhuizen, voorzitter sponsorcommissie Lions Northsea Beach Golf

Voor overige vragen kunt u natuurlijk ook terecht bij het secretariaat van Lions Club Schouwen-Duiveland: secretaris@lcschouwenduiveland.nl

 

Hier doen we het voor!

De 14e editie van het Lions North Sea Beach Golf stond in het teken van 4 goede doelen en mocht Lions Club Schouwen-Duiveland een netto- opbrengst van € 30.000,- verdelen onder de goede doelen. Twee hiervan zijn internationaal; Takam Eye Camp Nepal en Fundacion PAZ – Holandesa. De andere twee goede doelen bevestigen de regionale […]

Lees meer

Doe mee en schrijf je in!

President Niek Dambruin

Lees meer