Sponsor 2019

Word ook sponsor!

Het sponsorbeleid van Lions Club Schouwen-Duiveland is gericht op een gezonde balans tussen het verwerven van gelden voor de beoogde goede doelen en het creëren van uitingsmogelijkheden voor sponsoren. Daartoe zijn drie basispakketten samengesteld, te weten Albatross (€ 2.500), Eagle (€2.000) en Birdie (€ 1.500). En voor een bedrag van slechts € 350,- kunt  u zich al holesponsor noemen!

 

Club van 100 voor een bijdrage van € 100,-
De “ Club van 100“ is een initiatief van de Lions North Sea Beach Golf en voor slechts
€ 100,00 kunt u zich als particulier of als bedrijf verbinden aan dit unieke evenement op het strand van Schouwen-Duiveland.

Door lid te worden van de club van 100 ondersteunt u de goede doelen en bieden wij u de gelegenheid om als bezoeker nader kennis te maken met dit unieke strandproject. U bent tijdens deze dag  tussen 16.30 en 18.00 uur onze gast op strandpark De Zeeuwse Kust. Hierbij hebben we alle gelegenheid om nader kennis te maken, kunt u getuige zijn van de prijsuitreiking, maar heeft u tevens een uitgesproken kans om uw netwerk te vergroten. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje. Kortom; een plezierige bijeenkomst en waarmee u ook nog het goede doel dient!

Het spreekt voor zich dat de organisatie van Lions North Sea Beach Golf ook open staat voor sponsoring op maat zodat het sponsorpakket optimaal aansluit bij uw bedrijfsdoelstellingen.

Wilt u meer weten rondom de sponsormogelijkheden van dit evenement dan gaan wij graag het gesprek met u aan! U kunt hiervoor contact opnemen met voorzitter van de sponsorcommissie Roberto van Veldhuizen bereikbaar op 06-215 730 71 of per mail roberto@marketplaza.nl.

  Roberto van Veldhuizen, voorzitter sponsorcommissie Lions Northsea Beach Golf

Wilt u ook sponsor worden van Lions Northsea Beach Golf?
Schrijf je hier in of mail Roberto!

 

Hier doen we het voor: de doelen

De 15e editie van het Lions North Sea Beach Golf staat in het teken van 4 goede doelen en Lions Club Schouwen-Duiveland zet zich ook dit jaar in om samen met deelnemende teams en sponsoren een mooie bijdrage aan de goede doelen te leveren. Twee goede doelen zijn internationaal; Stichting Takam en Fundacion PAZ – […]

Lees meer